Sociedad

La Policia Nacional detén a Ciutadella l'autor dels robatoris dels darrers mesos

El modus operandi sempre era similar, accedint als comerços fracturant les portes d'accés colpejant-la amb una puntada de peu, triant normalment locals les entrades de les quals no vestissin de gran complexitat ni tinguessin portes de seguretat.

Detingut a Ciutadella

Ciutadella

Agents de la Policia Nacional a Ciutadella, van procedir a la detenció, al seu domicili, dimecres a la matinada a un jove de 23 anys com a presumpte autor dels múltiples robatoris comesos al centre de la ciutat durant els últims dos mesos i mig.

El modus operandi sempre era similar, accedint als comerços fracturant les portes d'accés colpejant-la amb una puntada de peu, triant normalment locals les entrades de les quals no vestissin de gran complexitat ni tinguessin portes de seguretat.

Després de diverses gestions es va poder determinar la identitat del presumpte ladre, corresponent amb un conegut delinqüent habitual resident a la localitat al qual consten més de 30 detencions per fets similars ocorreguts a Ciutadella.

Es tenia coneixement que aquest s'ocultava a l'interior del seu domicili, i aprofitava les hores nocturnes i la proximitat del centre al centre per desplaçar-se i no ser detectat per la policia, podent així cometre els robatoris amb total impunitat no aconseguint ser detingut.

De la mateixa manera, a més de ser identificat pels investigadors com l'autor de 8 robatoris amb força en establiments, li constaven 4 requisitòries judicials, ja que aquest després de ser detingut i posat a disposició judicial i quedar en llibertat, no compareixia davant les posteriors citacions judicials.

Mes i mig després de no aconseguir la seva detenció, es va sol·licitar al Jutjat d'Instrucció de Guàrdia, autorització judicial per accedir al domicili on s'ocultava i procedir a detenir-lo.

L'entrada al domicili es va dur a terme dimecres a la matinada, trobant-se el mateix a l'interior ocult sota el sofà i sent de forma immediata detingut i traslladat a dependències policials.

Durant el matí dimecres va ser posat a disposició judicial, decretant contra ell, presó provisional comunicada i sense fiança. presumpte autor d'una onada de robatoris als comerços de Ciutadella.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad