Ocio y cultura

La millor música de les Illes, a la segona edició del Grahame Pearce Fest

El primer concert serà el proper dissabte dia 14

Presentació de la segona edició de la Graham Pearce Fest

Maó

El proper 14 de maig arriba una segona edició del Grahame Pearce Fest, un festival d’esperit jove, amb alguns dels músics emergents de les Illes Balears i que faci justícia al bon gust de la cervesa local.

Aquest any, les bandes destacades seran els mallorquins Salvatge Cor, Maria Hein i el reconegut cantat de regae en menorquí Rudymentari; a aquests noms s’hi afegeixen els grups menorquins Verlaat i Ramé. Tots ells actuaran el 25 de juny al Camp de futbol de Sant Climent a partir de les 19 h (obertura de portes a les 18 h).

El dia 14 de maig a Musikbox se celebrarà una festa prèvia on els convidats són Leonmanso, Ses Bísties de Mongofre i els Djs Bass i Dr. Herbero. La festa començarà a les 21 h i fins que s’acabi la música!

Les entrades pel Grahame Pearce Fest es posen avui a la venda a un preu de 20 € i poden adquirir-se a la pàgina web www.grahamepearcefest.com.

Les entrades per la festa prèvia a Musikbox ja fa dies que estan disponibles a un preu de 10 €. També es poden comprar a www.grahamepearcefest.com i físicament a S’Olivera, Sime i Musikbox.