Baloncesto

Chris Czerapowicz torna al Morabanc Andorra

L'aler suec ja va disputar 16 partits amb el club tricolor fa cinc anys

Czerapowicz serà una peça clau en el projecte de Natxo Lezkano / BCA

Andorra la Vella

L'aler suec ja va disputar 16 partits amb el club tricolor fa cinc anys i tal com explica el general manager de l'entitat, Francesc Solana, des d'aleshores sempre l'han tingut en cartera. Assegura que és "una gran notícia" haver-lo recuperat perquè aportarà "molta solidesa en una posició clau en el món del Basquet" i és per això que està convençut que serà una peça molt important per al projecte que dirigeix Natxo Lezcano.

Czerapowicz, de 30 anys, ha disputat més de 100 partits a l'ACB repartits en tres clubs. Primer el Morabanc, però també al Monbús Obradoiro i finalment a l'UCAM Múrcia, on va jugar la temporada passada.

Solana destaca especialment la seva polivalència, la seva capacitat de treball, el bon tir exterior que té i la lectura del joc.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad