Sociedad

Les representants dels assalariats critiquen la gestió del fons de reserva de jubilació de la CASS

Montserrat Martínez Vecina i Jacqueline Caubet asseguren que l'avantprojecte de pressupost no reflecteix la realitat

Andorra la Vella

Montserrat Martínez Vecina i Jacqueline Caubet han mostrat el seu desacord amb el consell d'administració de la parapública. En un comunicat han deixat palès que van votar en contra del pressupost del fons de reserva de jubilació per al 2023 carregant contra la seva gestió.Asseguren que l'avantprojecte que es va presentar en la reunió del passat divendres "pretén induir a pensar, per error, o per omissió, que les despeses baixen i que els encarregats del fons estan fent una gestió econòmica eficient", quan segons diuen "la realitat és ben diferent".

Martínez i Caubet remarquen que de la informació facilitada es desprèn que en partides com en les comissions bancàries, les despeses de personal, les inversions o la despesa corrent s'està doblant i triplicant la despesa respecte al liquidat l'any 2021 i l'estimat de l'any 2022. Tanmateix, diuen, la lectura del pressupost indueix a interpretar que es reduiran despeses.

Els percentatges d'increment de despeses del pressupostat el 2023 versus el liquidat l'any 2021 i l'estimat 2022, assenyalen que són realment una exageració i entenen que aquest increment de despeses i personal no s'està veient reflectit en la millora de la rendibilitat del Fons que és l'objectiu principal.Conclouen que l'avantprojecte de pressupost evidencia una manca d'informació important que no els permet veure si és raonable o tot el contrari.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00