Sociedad

La Policia deté un home per portar un revòlver i amenaçar amb l’arma

Els agents van haver d'actuar al Pas de la Casa, quan un home de 46 anys, i resident al país, va amenaçar els empleats d'un local d’oci nocturn amb luna pistola

Dos agents de la policia. / Arxiu ANA

Andorra la Vella

La Policia deté un home per portar un revòlver i amenaçar amb l’arma

Els agents van haver d'actuar al Pas de la Casa, quan un home de 46 anys, i resident al país, va amenaçar els empleats d'un local d’oci nocturn amb una pistola. El personal de l’establiment va cridar l’atenció a l’home diverses vegades pel seu comportament cap a un grup de clients de la discoteca, i aquest va marxar, amenaçant que anava a buscar una arma i, quan va tornar, un dels empleats del local li va impedir l’entrada. Va ser llavors quan l’home es va dur la mà al maluc mostrant la pistola que duia amagada.

Dos dels treballadors el van reduir, però va aconseguir fugir, i la Policia va activar la recerca. Finalment, se’l va arrestar com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat col·lectiva, per portar una arma prohibida, d'un delicte contra la integritat física i moral, i d’un delicte contra la llibertat, per amenaces, i va passar a disposició judicial ahir a la nit.

Tanmateix, aquesta setmana, la Policia també ha arrestat dues persones, residents de 22 i 34 anys, per positius d’alcoholèmia i tres persones més per possessió de drogues: una dona resident de 33 anys que portava dues pastilles d’èxtasi; i dos homes, un resident i un no resident, de 53 i 35 anys, arrestats per possessió de cocaïna.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad