Última hora

FRANCIA Operación policial en el consulado de Irán en París después de que un hombre amenace con inmolarse

Baloncesto

El MoraBanc Andorra haurà de "fer les coses molt bé" si vol vèncer l'Estudiantes

Els madrilenys van estar a punt d'aconseguir l'ascens l'any passat, quedant-se a les portes, i per a Natxo Lezkano és un dels millors equips de la LEB Or

Un instant del partit entre el MoraBanc Andorra i el Juaristi al Poliesportiu. / César de Pablos - BCA

Andorra la Vella

Així ho ha remarcat Natxo Lezkano, i no és per menys. El rival que tindran enfront és tot un històric del bàsquet al més alt nivell, i hauran d'afrontar el matx venint d'un context complicat.

La derrota a Lleida no va ser, ni de bon tros, fàcil, però avui en roda de premsa Natxo Lezkano s'ha mostrat optimista. Els entrenaments han anat bé, l'equip va millorant físicament, i mentalment s'ha de seguir el mateix full de ruta de sempre: alçar-se i tornar a lluitar al 200%. Això sí, Lezkano ha fet incís en què no és el mateix perdre, que el rival et guanyi, i això és el que va fer el Força Lleida al Barris Nord.

Després d'un gegant n'arriba un altre, i és que els madrilenys van estar a punt d'aconseguir l'ascens l'any passat, quedant-se a les portes, i per al tècnic basc és un dels millors equips. Assegura que Estudiantes sempre ha tingut l'objectiu molt clar, com és l'ascens, i que tenen plantilla per fer-ho possible.

Lezkano té molt estudiat el seu rival, coneix les virtuts dels jugadors dirigits per Javier Rodríguez, i és per això que també té molt clar el que ha de fer el MoraBanc Andorra per treure una victòria demà al Poliesportiu.

Els números dels tricolor continuen sent excel·lents, amb el hàndicap que hi ha un altre equip perseguidor, amb gairebé els mateixos números, com és el Zunder Palència. Una derrota andorrana i una victòria del Palència capgiraria el lideratge de la LEB Or. Amb aquest context Lezkano sempre ha mantingut el mateix discurs: el MoraBanc Andorra perdrà més partits perquè els números són una bogeria.

Així doncs, li han preguntat a Lezkano quina seria doncs la línia vermella, el punt en el qual el MoraBanc Andorra no pot perdre més partits. El tècnic ha explicat que queden 9 partits, i si es mira cap avall pot entrar vertigen, i si es mirà endavant es pot pensar que queda molt. No vol, diu, veure més enllà del que tenen davant.

D'aquesta manera, demà, a partir de les 18.30 hores, s'espera que hi hagi un Poliesportiu de gom a gom per viure un partit que ben bé podria ser d'ACB, entre el MoraBanc Andorra i el Movistar Estudiantes

David Sansaloni

David Sansaloni

Periodista a Ràdio SER Principat d’Andorra, especialitzat en temes esportius, econòmics i socials.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00