Sociedad

Mor una dona de 91 anys a causa del brot de covid-19 a Clara Rabassa

La resta de padrins afectats ja estan recuperats i a Sant Vicenç d'Enclar encara en queden 13, però tots amb simptomatologia molt lleu

La clínica geriàtrica Sant Vicenç d'Enclar. / ANA

Andorra la Vella

Segons ha explicat el ministre de Medi Ambient, Agricultura i Ramaderia i portaveu, Guillem Casal, dels 33 casos que van afectar el centre sociosanitari ja estan tots sota control, exceptuant la defunció de la dona de 91 anys que va faltar a causa de la malaltia. Es converteix, d'aquesta manera, en la víctima mortal 160 des que va començar la pandèmia.

D'altra banda, pel que fa al brot a San Vicenç d'Enclar, dels 47 casos que es van detectar només 13 resten actius. Això sí, sense cap malalt greu i, per tant, cap hospitalització, mentre que el ministeri de Salut preveu que la setmana vinent no quedi ja cap cas actiu.

Finalment, tal com va anunciar el seu dia l'exministre de Salut, Albert Font, el Govern no farà actualitzacions sanitàries per la covid-19, a no ser que hi hagi nous brots, en entendre que ha passat a ser una afecció com altres.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
  •  
Ver todos los boletines
  •