Política

Noëlia Souque serà la secretària d'Estat d'Afers Financers Internacionals

La número 2 d'Acció serà la mà dreta del ministre de Finances, Ramón Lladós, i el ministre Portaveu, Guillem Casal, ha defensat que no es tracta d'un nomenament per "peatge"

Judith Pallarés i Noelia Souque, davant de l'edifici administratiu de Govern. / Ràdio Ser Principat d'Andorra

Noëlia Souque serà la secretària d'Estat d'Afers Financers Internacionals.

La número 2 d'Acció ha estat l'escollida per ser la mà dreta del ministre de Finances, Ramón Lladós, al mateix temps que el ministre Portaveu, Guillem Casal, ha defensat que no es tracta d'un nomenament per "peatge", sinó que es deu a les qualitats professionals de Souque per al càrrec. El Govern confia en l'aportació de la membre d'Acció i, a més, asseguren que continuaran amb aquesta línia, independentment del color polític de la persona escollida.

A més, Casal ha confirmat també Josep Anton Bardina com a secretari d'Estat d'Educació i Universitats, que estarà a les ordres del ministre de la mateixa cartera, Ladislau Baró.

Bardina ja ha jurat i exercirà immediatament les seves funcions, tal com van fer el seu dia Landry Riba, David Forné i Marc Rossell, mentre que Souque s'afegirà a Mariona Cadena, Joan León, Jordi Puy i Alain Cabanes com a secretaris d'Estat encara per jurar.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
  •  
Ver todos los boletines
  •