Fútbol

Inter d'Escaldes i FC Santa Coloma busquen coronar-se com el pròxim campió de Copa

Els dos equips tenen ja assegurada la presència en Europa la pròxima temporada i arriben amb ganes i il·lusió per fer-se amb el trofeu

Otger Canals i Dimitry Cheryshev en la prèvia de la Copa Constitució. / FAF

Andorra la Vella

Inter d'Escaldes i FC Santa Coloma busquen coronar-se com el pròxim campió de Copa.

Els dos conjunts arriben a la cita amb ganes i il·lusió a la qual serà l'última competició de la temporada per disputar, i així ho han confirmat els dos entrenadors. Als escaldencs se'ls ha escapat el títol de lliga després de tres temporades consecutives com a campions, i ara busquen tancar la campanya amb un bon sabor de boca. Per al seu tècnic, Otger Canals, no hi ha cap favorit, i és que tant uns com altres s'han vist les cares en moltes ocasions al llarg de l'any, i té clar que per sortir vencedors en aquesta Copa Constitució els detalls marcaran la diferència.

Els dos equips tenen ja assegurada la presència en Europa la pròxima temporada. Un aspecte que podria treure-li importància a la Copa, però que en cap cas és així. Per a l'entrenador de l'FC Santa Coloma, Dimitry Cheryshev, és clar que abans de trepitjar la gespa hi ha certa tranquil·litat, però una vegada comenci el partit el fet de poder guanyar un trofeu alimenta, encara més si cap, la competitivitat dels seus jugadors.

Així doncs, Inter d'Escaldes i FC Santa Coloma es veuran les cares aquest diumenge, a partir de les 17.00 hores a l'Estadi Nacional, per alçar un trofeu que, per una banda, els escaldencs no guanyen des del 2020, mentre que l’últim títol dels colomencs data del 2018.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
  •  
Ver todos los boletines
  •