Sociedad

Un 20% dels infants han patit abús sexual

El Govern estan desenvolupant un nou protocol contra l'abús sexual en l'àmbit esportiu

Una experta ha ofert una conferència davant de professionals del món educatiu i la policia

Andorra la Vella

La dada l'ha proporcionat la psicòloga de la fundació Vicky Bernadet, Pilar Polo, qui ha ofert una formació específica a diferents professionals del món educatiu, del Servei d'Infància i Adolescència del Govern o de la Policia, en el marc del Dia mundial de la infància i del Dia europeu contra l'abús sexual. Segons ha explicat, aquesta xifra que és a escala europea i, per tant, extrapolable al Principat, es refereix només a l'abús sexual que han patit els infants per part de persones conegudes, però si s'amplia fora d'aquest àmbit, es triplica.

A més, alerta del risc que comporta l'entorn digital i que cal estar molt atents i preparats per actuar amb els mecanismes existents quan un infant denunciï haver estat víctima d'un abús sexual, perquè no és fàcil que ho facin.

Polo ha explicat que ja estan desenvolupant un nou protocol contra l'abús sexual en l'àmbit esportiu, un espai pel qual tots els infants hi tenen relació.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00