Baloncesto

El Morabanc Andorra només pensa en el partit contra el Granada

Felipe Dos Anjos estarà tres setmanes de baixa per una lesió al tormell

El pivot brasiler, Felipe Dos Anjos, podria retornar contra el Barça / Fernando Galindo EFE

Andorra la Vella

Els tricolors volen passar pàgina i deixar enrere la derrota patida a Múrcia per, ara sí, focalitzar-se en la seva autèntica final. Una final que tindrà lloc aquest diumenge al poliesportiu davant el Coviran Granada i que serà un duel directe per la salvació. En cas de victòria del Morabanc, el conjunt del principat pot certificar tres quarts de la permanència amb deu victòries quan falten set jornades. El tècnic Natxo Lezkano va remarcar la magnitud del següent compromís a la lliga

El rival és el Coviran Granada, equip que es troba just per sota dels andorrans a la classificació i que va guanyar al Joventut de Badalona aquesta passada jornada. Per als andalusos també significa una autèntica final perquè poden fer un pas molt gran cap a la salvació. Ara mateix, la situació pel Morabanc és estar dos per sobre el descens: són catorzens, per darrere Grananda amb 8 i ja empatats amb 7 marcant les posicions vermelles Obradoiro i Breogan i Palencia l'últim amb 5. A més, la pròxima jornada suposarà un salt o una declaració d'intencions per a tots els clubs de la part baixa perquè es disputaran tres enfrontaments directes. Un és aquest Morabanc-Coviran, però també hi ha dissabte un Breogan-Palencia i un Casademont Saragossa-Obradorio que marcaran sens dubte el sentit de la competició. El Morabanc saltarà a la pista sabent els resultats de dissabte i agafarà més aire de final depenent el que passi en els altres dos partits, igualment es tractarà del matx més important de la temporada pel Morabanc.

El Granada ve de guanyar i els tricolors de perdre per 13 punts a casa d'un UCAM Murcia encertat en atac amb un 46% en triples i fort defensivament provocant 16 pèrdues. El treball dels universitaris tant en atac com en defensa va fer impossible la victòria del Morabanc que es va veure superat, especialment en el segon quart, a causa de la intensitat del contrari. La distància de dotze/tretze al llarg del partit es va mantenir arribant al 99-86 final. L'aspecte més positiu són els 18 punts de Stan Okoye, la millor versió de l'aler pot ser de gran ajuda per aquest final de temporada. Finalment, Natxo Lezkano també va opinar sobre els àrbitres, no va entendre certes apreciacions en la senyalització de faltes; encara que tampoc li va sorprendre, i més després de la tècnica xiulada a Sito Alonso en el primer quart.

Felipe Dos Anjos, tres setmanes de baixa per una lesió al turmell

El Morabanc Andorra no podrà comptar amb el pivot brasiler almenys durant tres setmanes. El club ha comunicat aquest dimarts el període de baixa per un esquinç al turmell que es va fer als entrenaments la setmana passada. Podria arribar al partit contra el Barça a finals de mes. El que si és segur és que es perdrà el duel decisiu de diumenge contra el Granada, així que Nacho Llovet i Alexander Madsen hauran de jugar a la posició de 5 i ajudar a Maric a defensar les torres del Coviran com Cristiano Felicio i Jacob Wiley.

Morabanc Andorra- Coviran Granada, diumenge cinc de la tarda amb aroma de final.

Carles Rosell

Carles Rosell

Periodista a Ràdio SER Principat d’Andorra. Conductor de l’Aquí Esports, col·laborador de Carrusel i...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00