Fútbol

Ferran Costa, presentat com a nou entrenador de l'FC Andorra

El nouvingut a la banqueta tricolor ja treballa amb l'equip per assolir l'objectiu de la salvació

Ferran Costa llueix la samarreta del seu nou equip al costat del director esportiu Jaume Nogués / FCA

Andorra la Vella

El passat diumenge es va anunciar públicament i avui dimarts s'ha realitzat la presentació oficial del nou tècnic del club tricolor. Ferran Costa dirigirà l'equip del principat fins a final de temporada, més una campanya més; sigui a segona divisió o a primera federació. El primer objectiu del entrenador de Castelldefels serà salvar l'equip del descens, un repte que afronta amb ganes, confiança i carregat d'energia. El nou inquilí a la banqueta andorrana es veu preparat i il·lusionat, i ha dit aquest migdia que s'ha trobat un equip motivat i encoratjat per encarar el repte de la permanència. Costa ha explicat que és bàsic transmetre als jugadors la convicció que és possible la salvació i que amb la seva capacitat, la seva lluita i la seva energia ho podran aconseguir.

El mètode 'Ferran Costa' és treballar més que ningú, no va d'estils de futbol ni de sistemes. L'exentrenador del Badalona Futur ha explicat que l'equip haurà de ser prou versàtil i intel·ligent per estar preparat per qualsevol situació de joc. També pensa que la millor forma de desenvolupar la seva feina és donar-ho tot en el dia a dia i anar al límit per mostrar l'instint de supervivència.

El nou entrenador ha fet diversos agraïments tant al Badalona Futur com a la seva família i ha recordat els seus orígens del "futbol de fang" que li han permès arribar fins aquí. Tota naturalitat el caràcter de Ferran Costa, qui creu que la millor forma de desenvolupar la seva feina és donar-ho tot en el dia a dia i en la direcció dels partits. Ha detallat que ha vist tots els duels de l'Andorra de la temporada i que ja el seguien el curs passat, així pensa que coneix bé l'equip i que no es només un sol fet concret la raó que fa que el club estigui en descens.

El director general, Jaume Nogués, ha demanat disculpes al Badalona Futur i ha confirmat que l'única opció que tenia sobre la taula era Ferran Costa. Va ser l'únic nom que va presentar al consell d'administració, una elecció per un entrenador jove i amb talent que no va dubtar a dir que sí a l'oferta de l'FC Andorra. Malgrat la seva joventut, Nogués confia en les capacitats de les persones i no en l'experiència.

El primer entrenament de Ferran Costa s'ha completat aquesta tarda a quatre dies del duel de dissabte contra l'Eldense.

Carles Rosell

Carles Rosell

Periodista a Ràdio SER Principat d’Andorra. Conductor de l’Aquí Esports, col·laborador de Carrusel i...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00