Política

Marsol es compromet amb la Coordinadora per l'Habitatge a endurir les sancions per la trampa del fill

La ministra d'Habitatge considera "raonables" algunes d eles propostes de l'entita, però sobre algunes altres té "dubtes"

Manifestació a Andorra per un habitatge digne. / David Sansaloni

La ministra d'Habitatge, Conxita Marsol, es va reunir aquesta setmana amb els representants del grup d'afectats per la trampa del fill de la Coordinadora per l'Habitatge Digne i li van exposar els seus casos particulars. Des de l'entitat afirmen que es va mantenir un clima cordial, on la ministra va deixar clar que la seva intenció és endurir les sancions i, a més va considerar com a "raonables" molts dels punts que havien presentat sobre la modificació de la llei d'arrendaments.Tot i així, el Koba, un dels seus integrants, afirma que en altres va expressar "dubtes".

Quan li van demanar un compromís signat, Marsol s'hi va negar, tot argumentant que part del que s'havia parlat no depèn d'ella, però sí que va acceptar, entregar-los com més aviat millor la seva proposta, i els va emplaçar a una nova reunió.

El següent pas serà trobar-se amb els grups parlamentaris, això sí, avisen que no volen "promeses a l'aire, sinó compromisos ferms i valents" i només es veuran amb aquells que mostrin un compromís clar amb la situació de vulnerabilitat que existeix.

Finalment, afegeix que més enllà de la trampa del fill, lluitaran contra les reclamacions de deutes falsos, consums inexistents o altres formes d'assetjament.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
Arnald Sanllehy

Arnald Sanllehy

Periodista a Ràdio SER Principat d’Andorra des del 2019. Condueix l’Aquí Andorra, El Balcó Andorra i...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00