Música

L'Andorra Mountain Music suspèn el Mundial Youtuber per motius tècnics

L'activitat cancel·lada consistia a reunir diferents streamers per jugar en directe al videojoc Fortnite.

El cartell del festival / Andorra Turisme

L'acte d'obertura del festival ha quedat cancel·lat a causa de complicacions tècniques i l'organització ha decidit canviar la programació de la primera jornada. Així, el campionat Mundial de youtubers serà substituït pel concert 'Molan los 90 XXL', una actuació musical ja programada que passarà a tenir dues hores més de directe. L'obertura de portes de l'Andorra Mountain Music s'avança a les quatre de la tarda ampliant-ne la durada i amb la confirmació d'una nova artista convidada com la cantant valenciana Kriss Orue, qui se suma a la llarga llista d'artistes ja confirmats pel primer dia. Kriss Orue actuarà el dissabte 29 de juny juntament amb David Oleart, Paco Pil, New Límit, Dream Team DJs, Rozalla, Sensity World, Spanic, Tina Cousins, just Luis, Viceversa i DL Neil.

Les persones que ja havien comprat la seva entrada per al Mundial Youtuber, com a compensació, podran bescanviar-la sense costos afegits per una entrada al concert 'Molan los 90 XXL' o, si ho prefereixen, poden retornar l'entrada a Ticketmaster.

L'organització preveu més de 3.500 assistents al primer concert i 12.000 espectadors per a veure en directe el cap de cartell David Guetta. Segons Andorra Turisme, la venda d'entrades pels dos concerts va a molt bon ritme.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00