Actualidad

Continua la investigació de les causes de l'accident que va provocar la mort d'un operari

Les obres del projecte de remodelació de la part alta d'Escaldes continuaven aturades en senyal de dol per la mort del treballador

L'edifici de la policia. / Arxiu ANA

El cas ja està judicialitzat i encara no s'ha determinat si l'accident va ser fruit d'un error humà o provocat per una negligència. L'operari va caure al Valira a l'alçada del pont d'Engordany i el fort corrent el va arrossegar riu avall. Fins passades les 8 de la tarda no van poder-lo rescatar, ja sense vida.

Avui les obres del projecte de remodelació de la part alta d'Escaldes continuaven aturades en senyal de dol per la mort del treballador, de 57 anys i resident al país, ja que la resta d'operaris estaven molt afectats per l'accident, segons fonts properes.

Des del comú d'Escaldes han informat a la SER que esperen les conclusions dels informes policials per actuar al respecte. En tot cas, assegura que la corporació vetllarà per la seguretat dels treballadors.

En principi, està previst que les obres es reprenguin demà.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
Marisol Fuentes Pérez

Marisol Fuentes Pérez

Periodista llicenciada per la UAB. Des del 2007, directora de Ràdio SER Principat d’Andorra, emissora...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00