Más deportes

El Mundial de BTT preveu aplegar 80.000 persones

Quan a la possibilitat que Andorra aculli una etapa del Tour el 2026, el ministre de Turisme ha confirmat l'interès i que estan parlant amb l'organització, però que no hi ha res tancat

Els campionats del món se celebraran al Bike Park de Pal Arinsal del 26 d'agost a l'u de setembre / SFGA

L'estació de Pal Arinsal acollirà 80.000 assistents entre el 26 d'agost i l'1 de setembre per la celebració dels Campionats del Món de BTT. És l'estimació que calcula l'organització entre el públic i la resta de persones que formaren part d'aquest esdeveniment que reunirà fins a 700 corredors. D'aquí a tres mesos, la Massana tornarà a ser el punt neuràlgic de la bicicleta de muntanya després de l'experiència del 2015, així com de l'organització de diverses proves de la Copa del Món.

El director general del mundial i director de Pal Arinsal, Josep Marticella, ha explicat que ja fa més d'un any que treballen perquè tot estigui a punt i només falta ajustar els darrers detalls. L'objectiu és esgotar totes les entrades disponibles, i confia que arribaran als 45.000 espectadors.

Un mundial que esportivament es veurà afavorit per la proximitat dels Jocs Olímpics perquè molts 'riders' aprofitaran per venir abans i entrenar amb alçada. Seran cinc proves i es disputaran 17 finals repartides en sis dies.

Per la seva part, el ministre de Turisme i Comerç, Jordi Torres diu que el país està preparat per ser la seu d'aquest tipus d'esdeveniments, i concretament, dins del món ciclista.

Quan a la possibilitat que Andorra aculli una etapa del Tour el 2026, el ministre ha confirmat l'interès i que estan parlant amb l'organització, però que no hi ha res tancat.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
Carles Rosell

Carles Rosell

Periodista a Ràdio SER Principat d’Andorra. Conductor de l’Aquí Esports, col·laborador de Carrusel i...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00