Baloncesto

El Morabanc Andorra vol "fer-se gran" en número d'abonats

L'entitat activa la nova campanya d'abonaments per a la següent temporada amb importants descomptes

Toni Alonso, director de comunicació i màrqueting, i Eva Iglesias, directora de finances del club presenten la campanya d'abonaments / BCA

Sota el lema "Ens heu fet grans", el club ha presentat a les oficines de Morabanc la nova promoció d'abonaments per a la temporada 24-25 amb l'objectiu de premiar el suport i el compromís de l'afició. La principal novetat és el descompte en el preu de l'abonament per a les renovacions i les noves altes, fins a una rebaixa del 50% segons la modalitat del carnet. Una promoció que serà vàlida a partir del dimarts 21 de maig fins al 30 de juny i per als qui ja són abonats la renovació serà automàtica. Per tant, els preus dels abonaments aplicant el descompte aniran des dels 215 euros fins als 75.

Pel que fa a les tarifes de soci, la renovació d'adult tindrà un preu de 50 euros, el nou soci 100 i la nova alta o renovació dels joves (menors de 17 anys) serà de 35 euros.

El nombre total d'abonats és de 2618 en una campanya en què han sumat 814 noves altes, una xifra rècord d'abonaments en la història del club.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
Carles Rosell

Carles Rosell

Periodista a Ràdio SER Principat d’Andorra. Conductor de l’Aquí Esports, col·laborador de Carrusel i...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00