Política

El PS demana la gratuïtat de tots els tràmits administratius

Susanna Vela ha entrat una bateria de preguntes escrites a l'executiu sobre el pagament per a l'obtenció de certificats que emet l'administració pública

La consellera general socialdemòcrata, Susanna Vela / PSA

La consellera general socialdemòcrata, Susanna Vela, ha entrat una bateria de preguntes escrites a l'executiu sobre el pagament per a l'obtenció de certificats que emet l'administració pública. En aquest sentit, ha demanat els motius pels quals el Govern els cobra, tenint en compte que és una informació que només ell té al seu abast, com ara la recerca de documentació pública, els certificats d'origen i procedència animal, l'autorització de sortida d'infants del territori nacional o la de no deutors, entre altres.

Així, sol·licita saber quan i com s'actualitzen els preus públics de tramitacions administratives, quin és el termini de lliurement dels certificats i quan seran gratuïts, així com la possibilitat que es tramitin electrònicament.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00