Sociedad

L'AQUA va realitzar 35 avaluacions l'any passat

El director de l'Agència de Qualitat de l'Ensenyament Superior d'Andorra ha reclamat un canvi a la llei de l'entitat perquè s'obligui a fer públics aquells informes que són desfavorables

El director de l'Agència de Qualitat de l'Ensenyament Superior d'Andorra, Isaac Galobardes, durant la seva comperaeixença al Consell General / ANA

El director de l'Agència de Qualitat de l'Ensenyament Superior d'Andorra, Isaac Galobardes, ha comparegut al consell general per detallar la memòria d'activitats de la institució corresponent al 2023, i destacat aquest nombre tan elevat d'avaluacions, que suposa un increment "significatiu" respecte als precedents. Des d'aquest punt de vista, recorda que s'han obert nous estudis, sobre els quals han de fer aquest procés, però també perquè l'oferta formativa s'ha consolidat.

Així, dels 35 informes, 21 corresponien a aprovacions de plans d'estudis, vuit a modificacions i dues més a renovacions. Les altres quatre van ser informes negatius sobre l'entrada de noves universitats que es volien establir al país. Sobre aquesta qüestió Galobardas ha reclamat un canvi a la llei de l'entitat perquè s'obligui a fer públics aquells informes que són desfavorables. En aquest sentit, ha dit que malgrat la seva negativa, almenys en un cas el Govern la va validar per la seva part.

Finalment, preveu que a finals d'any puguin arribar a la 50 d'avaluacions, motiu pel qual celebra l'ampliació del pressupost que han tingut aquest any.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00