Más deportes | Deportes

El VPC nega qualsevol mena de tracte econòmic amb l'FC Andorra

Pas enrere en les negociacions per renovar el conveni del Nacional

L'Estadi Nacional continua sent el conflicte en qüestió / FCA

Andorra la Vella

Les avinences entre Govern i Rugbi per l'ús de l'estadi Nacional continuen estancades després de la reunió que s'ha produït aquesta mateixa tarda a l'edifici administratiu. Unes posicions encara més allunyades arran de la notícia del Diari d'Andorra amb relació a una possible compensació econòmica que rebria el VPC per part de l'entitat tricolor per jugar a Prada de Moles. El president dels isards Gerard Giménez ha desmentit públicament cap classe d'acord econòmic entre els dos clubs i ha avançat que hi haurà més reunions en els pròxims dies per arribar a una entesa entre totes les parts. Tal com s'ha explicat al programa Aquí Esports, l'acord entre l'FC Andorra i la cúpula del rugbi estava ben encaminat i les postures s'havien apropat força respecte les últimes setmanes. Fins i tot, el Comú d'Encamp es mostrava predisposat a fer un esforç per homologar els equipaments de Prada de Moles i garantir-ne l'exclusivitat durant un any. La informació filtrada per la premsa ha creat l'efecte contrari i ha causat el rebuig en les negociacions per part del món del rugbi, segons ha comentat Gerard Giménez, qui s'ha mostrat veritablement enfadat minuts després de finalitzar la trobada amb l'executiu. "El VPC ni accepta ni acceptarà diners de l'FC Andorra, estic bastant molest perquè es posa en dubte tot un club", ha declarat el president del club isard. "No som ningú per poder cobrar d'un estadi propietat de Govern", ha afirmat per la seva part Jean Marc Flaux, el màxim dirigent de la Federació Andorrana de Rugbi. En la mateixa línia, la ministra d'esports Mònica Bonell ha sortit al pas assegurant que mai s'ha parlat d'una contraprestació econòmica entre l'FC Andorra i el VPC, encara que la intenció de l'executiu és convèncer a la gent del rugbi perquè es quedi a Prada de Moles fins a la construcció definitiva del nou estadi de la federació de futbol. En aquest sentit, Gerard Giménez ha assegurat que si continuen a Prada de Moles serà per un any sencer i no per a sis mesos descartant un canvi de gespa a meitat de temporada i confirmant així la bona sintonia amb el Comú d'Encamp.

El president del VPC també ha assenyalat que se senten pressionats per tot el factor ambiental originat, però que s'adaptaran pel que pugui venir i sempre en defensa del club.

La decisió final haurà d'arribar abans del 30 de juny i s'espera una solució definitiva a finals de la setmana vinent.

Resposta de l'FC Andorra

De la seva banda, el FC Andorra ha comunicat que continua treballant per solucionar la problemàtica de les instal·lacions on disputar la temporada vinent els partits del primer equip a Primera RFEF.

El club tricolor assegura en una nota de premsa que manté una comunicació "fluida" des de fa setmanes amb totes les entitats implicades per trobar "una solució que satisfaci totes les parts".

Així mateix, també nega que s'hagi tancat cap acord amb el rugbi a través d'una compensació econòmica per seguir un any més a l'Estadi Nacional.

Sigue el canal de Carrusel en WhatsApp
¡Bienvenido al canal de Whatsapp de Carrusel! Toda la emoción del deporte, EN DIRECTO. Dirige Dani Garrido

Suscríbete ahora
Carles Rosell

Carles Rosell

Periodista a Ràdio SER Principat d’Andorra. Conductor de l’Aquí Esports, col·laborador de Carrusel i...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00