Fútbol | Deportes

L'Andorra Sènior Cup repeteix experiència al Principat

En format futbol 7, els partits duraran 30 minuts i prendran part els dos equips andorrans de Legends FAF

L'organitzador Talin Puyalto acompanyat per Fede Bessone, participant del torneig, a la seva esquerra, i Paulo Carvalheira, responsable de l'equip portugués Monkey Team, a la seva dreta / Carles Rosell

Andorra la Vella

El torneig de futbol de veterans disputarà la seva catorzena edició i comptarà amb la participació de 44 equips vinguts d'Espanya, França, Portugal i Andorra. Un total de 1300 persones es reuniran entre la Borda Mateu i el camp del centre de Tecnificació d'Ordino per viure tota una lligueta de partits de futbol 7 dividits en dues categories com són la de més 35 anys i la de més de 45. L'organitzador del campionat, Talin Puyalto, ha explicat que l'esdeveniment manté el format de les edicions anteriors, i com cada any, el millor és el bon ambient que es forma de final de temporada.

Les finals seran diumenge a Borda Mateu i durant tot cap de setmana molts exjugadors professionals de la talla d'Albert Celades, Jofre Mateu, Carlos Gurpegui, Javier Saviola o el director esportiu del Girona Quique Carcel participaran en el torneig, precisament el Girona és l'últim guanyador de la Sènior Cup.

Carles Rosell

Carles Rosell

Periodista a Ràdio SER Principat d’Andorra. Conductor de l’Aquí Esports, col·laborador de Carrusel i...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00