Política | Actualidad

Encamp cedeix al parc públic de Govern els pisos de la Solana

El conveni inclou una clàusula per la qual tots els immobles que no estiguin llogats a u de novembre, tornaran al comú que els destinarà als temporers

La ministra de Preisdència, Economia Treball i Habitatge, Conxita Marsol, amb la cònsol major d'Encamp, Laura Mas / ANA

Andorra la Vella

La ministra de Presidència, Economia, Treball i Habitatge, Conxita Marsol, i la cònsol major de la parròquia, Laura Mas, han signat el conveni de cessió de les 15 unitats immobiliàries que conformen aquesta promoció del Pas de la Casa i que darrerament han estat llogats a Saetde, durant la temporada d'hivern, perquè els ofereixi als seus treballadors. Sobre aquesta qüestió, Mas ha explicat que volen ajudar al Govern en matèria d'habitatge, però que també cal tenir en compte les necessitats pròpies de la localitat fronterera. És per això que el conveni inclou una clàusula per la qual tots els immobles que no estiguin llogats a u de novembre, tornaran al comú que els destinarà als temporers.

Per la seva part, la ministra ha agraït la col·laboració de la corporació i ha assegurat que immediatament els traslladaran a l'Institut de l'Habitatge perquè els gestioni i els ofereixi als prop de 200 inscrits que ja té el registre. Així ha actualitzat les dades i ha comentat que també modificaran algun element, com ara l'obligatorietat de disposar d'un contracte de lloguer, perquè elimina els joves que es volen independitzar.

La representant de la minoria d'Avancem, Marta Pujol, considera que és un gest insuficient i ha recordat que durant la campanya electoral, UP+Demòcrates va prometre 210 pisos per al parc públic.

El conveni s'ha signat durant la sessió del consell de comú que s'ha celebrat al Pas de la Casa on també han aprovat per assentiment els treballs d'embelliment del nucli tradicional de les Bons. Finalment, la cònsol ha explicat que Saetde es farà càrrec de les activitats d'estiu, ja que també formen part de les obligacions de la nova concessió.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00