Sociedad

Suspès el concert de David Guetta amb la incògnita de si es repetirà

Malgrat que no es preveu reprogramar-lo, des de l'organització de l'Andorra Mountain Music mantenen que la voluntat de tothom és que es pugui fer

Cancel·lat el concert de David Guetta

Andorra la Vella

El Govern, a recomanació de Protecció Civil, va decidir suspendre el que havia de ser el concert més multitudinari de la història d'Andorra, amb la participació del dj francés, David Guetta, a la tercera edició de l'Andorra Mountain Music. Segons va explicar el cap de planificació i d'emergències del departament, Eduard Vergara, l'avís groc de tempestes, per part del servei de meteorologia, que podia anar acompanyada d'electricitat, va ser el detonant per fer la recomanació, que l'executiu va acatar.

Per la seva banda, l'organitzador del festival, Brian Cross, va acceptar la situació per un criteri de responsabilitat. És per això que malgrat que en principi no està previst que es recuperi el concert, ha mantingut converses amb l'artista i manté que la voluntat de tothom és reprogramar-lo.

Com ja s'ha anunciat, en les entrades adquirides pel comprador Ticketmaster es procedirà a la devolució automàtica de l'import. En el cas d'aquelles que hagin estat comprades per una agència o tercer, els usuaris hauran de contactar amb el venedor per al seu retorn.

Arnald Sanllehy

Arnald Sanllehy

Periodista a Ràdio SER Principat d’Andorra des del 2019. Condueix l’Aquí Andorra, El Balcó Andorra i...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00