Política

Els primers pisos del parc públic començaran a ocupar-se a finals de mes

El ministeri d'Habitatge espera la signatura definitiva, un pas que permetrà fer la cessió a l'Institut Nacional de l'Habitatge i serà aquest qui tregui l'oferta per adjudicar-los entre els inscrits al registre

L'immoble del darrer del Cedre, a Santa Coloma, que es destinaran a lloguer assequible. / ARXIU/Agències

Andorra la Vella

Ho ha explicat la ministra d'Habitatge, Conxita Marsol, que preveu que sigui aleshores quan es pugui adjudicar i, per tant, entrar a viure els nous residents de l'edifici de l'antic Hotel Àrtic de la capital i d'un altre cedit pel comú d'Encamp. Quant al primer, la corporació ja avança amb la pavimentació del vial que li dona accés i posteriorment FEDA haurà de fer passar la canalització per portar-hi la xarxa de cogeneració.

Paral·lelament, el ministeri espera la signatura definitiva, un pas que permetrà fer la cessió a l'Institut Nacional de l'Habitatge i serà aquest qui tregui l'oferta per adjudicar-los entre els inscrits al registre.

Marsol també s'ha referit al projecte dels pisos de preu assequible que impulsa el comú d'Andorra la Vella a la zona del Cedre. Diu que estan preparant la reunió que s'ha de fer en pocs dies i no veu inconvenient per col·laborar-hi, però també ha deixat caure que espera per la seva part, les dades sobre habitatge que encara no han facilitat, ni ells, ni el comú d'Escaldes-Engordany.

Arnald Sanllehy

Arnald Sanllehy

Periodista a Ràdio SER Principat d’Andorra des del 2019. Condueix l’Aquí Andorra, El Balcó Andorra i...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00