Sociedad

Andorra la Vella destinarà 145.000 euros als concerts de la festa major

La corproació ha adjudicat també la instal·lació de 17 càmeres de videovigilància per a l'aparcament del Centre Ciutat per evitar que es reprodueixin els actes vandàlics

Melendi va oferir el concert més gran durant la passada festa major de la capital / Comú Andorra la Vella

Andorra la Vella

La corporació de la capital ha adjudicat les actuacions musicals previstes per aquest esdeveniment que serà del dos al cinc d'agost per un import de 144.530 euros. Aquí s'inclouen els poc més de 10.000 euros per a l'actuació dels Castellers d'Andorra. Malgrat que no han confirmat els noms dels grups o solistes que hi participaran, sí que han publicat cinc edictes diferents al BOPA amb quantitats que oscil·len entre els 16.000 euros i els 50.000, per sufragar el seu caixet.

Per altra banda, han adjudicat la instal·lació de 17 càmeres de videovigilància per a l'aparcament del Centre Ciutat. Algunes són noves i altres ja les tenia el comú, però el cost de la seva posada en funcionament serà de 16.500 euros. D'aquesta manera, la infraestructura tindrà 28 càmeres repartides a totes les plantes, principalment a la zona de l'ascensor i l'objectiu és evitar que es reprodueixin els actes vandàlics de fa unes setmanes.

Encara una darrera adjudicació a la capital perquè destinaran 42.500 euros per fer les prospeccions de l'estructura de l'edifici del Cedre on volen aixecar els pisos a preu assequible, de la mà del Govern.

Arnald Sanllehy

Arnald Sanllehy

Periodista a Ràdio SER Principat d’Andorra des del 2019. Condueix l’Aquí Andorra, El Balcó Andorra i...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00