Política

Concòrdia lamenta que el Govern negui el debat de les proposicions de llei

Cerni Escalé apunta que el fet de tombar tots els textos legislatius que no són seus o de la majoria, és un comportament que posa en dubte el seu compromís democràtic

El consellers generals de Concòrdia, Cerni Escalé i Pol Bartolomé, van presnetar la proposició de llei de modificació del marc fiscal en les transaccions immobiliàries / Concòrdia

Andorra la Vella

El president del grup parlamentari, Cerni Escalé, considera que el criteri negatiu de l'executiu sobre els dos textos que van presentar, respon a interessos polítics i que la seva argumentació no és objectiva. Així, admet una certa sorpresa perquè els acusin d'anar per lliure i no haver-los treballat amb la resta de formacions, quan també és la manera com actua el Govern, tal com s'ha comprovat amb la Llei Òmnibus.

A més, lamenta que tombi tots els textos legislatius que no siguin seus o de la majoria, un comportament que posa en dubte el seu compromís democràtic.

Quan al projecte de llei que regularà l'habitatge i el creixement sostenible, lamenta que encara no s'hagi presentat, especialment perquè ja fa tres mesos que el van anunciar. En aquest sentit, considera que té elements positius, però el fet de comunicar les accions que inclourà sense acompanyar-les del text finalitzat, no és una bona manera d'actuar perquè alerta amb molta antelació als possibles afectats.

Finalment, manté que les dues proposicions de llei ja estan entrades i, per tant, es podrien treballar mentre no ho faci l'Òmnibus. Així, quan es fes, es podrien fusionar i s'avançaria encara més ràpidament.

Arnald Sanllehy

Arnald Sanllehy

Periodista a Ràdio SER Principat d’Andorra des del 2019. Condueix l’Aquí Andorra, El Balcó Andorra i...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00