Política

Andorra formalitza l'acceptació d'un nou article de la Carta Social Europea sobre drets laborals

Per altra banda, el Govern també va comunicar un nou acord de col·laboració en matèria de digitalització de l'Administració amb els Emirats Àrabs Units

La ministra d'Afers Socials i Funció Pública, Trini Marín, durant la conferència d'alt nivell sobre la Carta Social Europea / SFGA

Andorra la Vella

La ministra d'Afers Socials i Funció Pública, Trini Marín, ha participat aquest dijous a la conferència d'alt nivell sobre la Carta Social Europea, que se celebra a Lituània, on ha formalitzat l'acceptació de l'article 22 de la Carta Social Europea, que garanteix que els treballadors i els seus representants puguin participar en la presa de decisions sobre la protecció de la salut i de la seguretat dins de l'empresa. Així mateix, estableix la seva presència en els processos de millora de les condicions de treball.

En el seu discurs, Marín es mostrava molt satisfeta d'haver acceptat l'article i expressava el compromís de l'executiu amb qüestions com la preservació del medi ambient o la millora de la qualitat de vida de la ciutadania. A tall d'exemple va parlar de la creació del parc públic d'habitatges i de la legislació sobre la matèria que estan desenvolupant.

Per altra banda, el Govern també va comunicar un nou acord de col·laboració en matèria de digitalització de l'Administració amb els Emirats Àrabs Units. L'entesa busca promocionar les capacitats institucionals i la millora de la governança en l’àmbit de la promoció de la funció de govern i de la creació de capacitats i habilitats institucionals per al futur. Aquesta cooperació es farà a partir de debats i consultes bilaterals periòdiques.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00