Sociedad

Escaldes, Canillo i Ordino estan a la cua del pla local per a la infància

Les tres podrien perdre el segell de parròquia amigua de la infància si no desenvolupen aquesta acció o, almenys, es comprometen a inciar-la

Una sessió del consell d'infants d'Andorra la Vella / Tony Lara

Andorra la Vella

És un dels nous requisits que exigiran als comuns si volen mantenir el segell de parròquia amiga de la infància, ja que el criteri per aconseguir-lo ha canviat i no n'hi ha prou amb tenir el consell d'infants. Així ho ha explicat la presidenta d'Unicef Andorra, Marianela Vila, qui ha afegit que cal desenvolupar un pla local específic i que només prorrogaran el certificat a aquelles que el tinguin desenvolupat o almenys iniciat. Així ha afirmat que aquestes tres estan molt endarrerides respecte a la resta.

Vila es mostra confiada que totes elles acabaran mantenint-lo, perquè igualment és una exigència prevista en el Pla Nacional per la Infància.

També ha destacat que durant les passades Eleccions Generals van incidir a les formacions que s'hi presentaven, perquè incloguessin en el seu programa un pacte d'estat per la infància. Segons li consta, de moment també està força endarrerit, però no oblidat.

Arnald Sanllehy

Arnald Sanllehy

Periodista a Ràdio SER Principat d’Andorra des del 2019. Condueix l’Aquí Andorra, El Balcó Andorra i...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00