Fútbol

La UE Santa Coloma perd a l'últim minut en l'estrena de la Champions

Els locals van fer un partit molt seriòs, fins i tot es van avançar al marcador, però la fortalesa i experiència del Ballkani kosovar es va acabar imposant per 1-2

Els colomencs van oferir una bona imatge contra el Ballkani, un rival a qui van plantar cara fins al final / UE Santa Coloma

Andorra la Vella

Els colomencs van oferir una bona imatge en el seu debut a la màxima competició continental, en el duel de primera ronda que els enfrontava al Ballkani, el campió de Kosovo. Un equip que a priori havia de ser molt superior als grocs-i-negres, però que a la pràctica no ho van demostrar. Fins i tot els locals es van avançar al marcador gràcies al gol de Youssef que disparava l'eufòria entre l'afició reunida a l'estadi Nacional.

Malgrat que els rivals no van gaudir de gaires ocasions, la seva fortalesa i, sobretot, experiència es va anar imposant i si primer van empatar el partit, el segon gol va arribar en el darrer minut. Diu el tècnic Boris Anton que no es rendeixen i que es presentaran a la tornada amb la màxima il·lusió per capgirar el resultat.

Youssef expressava al final del partit la seva satisfacció pel joc demostrat, malgrat el resultat advers. En aquest punt, considerava que s'havia fet un bon partit contra un rival superior que segur que no s'esperava la valentia i entrega dels andorrans. De cara a la tornada a Kosovo, apunta a la solidesa defensiva i l'encert de cara a porteria, com els principals elements a millorar.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00