Sociedad

Detingut un jove monitoritzat que tenia una pena d'arrest domiciliari

La policia va arrestar un home que presentava una denúcia al despatx central i que portava una petita quantitat de cocaïna a sobre

Un vehicle del cos de policia / Andorra Policia

Andorra la Vella

La policia va arrasar aquest cap de setmana un home de 19 anys, després d'incomplir una pena d'arrest domiciliari i fugir dels agents que el volien aturar. Segons detalla el balanç, el noi va treure's la polsera de control que portava i va ser enxampat, circulant amb una bicicleta furtada, en companyia d'una altra persona. Els agents li van donar l'alto, però lluny de parar-se, va iniciar una persecució i, quan finalment el van arrestar, encara s'hi va resistir. Es tracta d'un jove amb múltiples antecedents per delictes contra el patrimoni.

Per altra banda, van detenir dos conductors que superaven els 2,40 grams d'alcohol per litre de sang. En el primer cas, es tracta d'un motorista que va patir un accident amb el vehicle dels urbans que li demanaven que s'aturés perquè conduïa fent ziga-zagues per la carretera, i en el segon, era el conductor d'un turisme que mantenia una discussió amb un conductor d'autobús per un accident.

Finalment, van arrestar un home que es va presentar al despatx central de la Policia per posar una denúncia per una baralla que havia tingut una estona abans amb un altre home per un deute de 50 euros. Durant la conversa es va desprendre que el deute podria estar relacionat amb productes estupefaents i, en ser conegut pel Cos per diversos fets relacionats amb drogues, se li va efectuar un escorcoll i se'l va trobar en possessió de cocaïna.