Política

L'evolució de la problemàtica de l'habitatge marcarà el final de la intervenció sobre el mercat

Espot admet que poden ser mesures que no agradin a tothom, però referma que governar es buscar l'interès general a partir del mínim denominador comú de cada posició

El cap de Govern, Xavier Espot, va liderar la visita de diferents membres de l'executiu al tradicional dinar amb els monitors d'AINA / CEsteve

Andorra la Vella

Així ho va explicar el cap de Govern, Xavier Espot, des del tradicional dinar amb els monitors d'AINA, els quals li van exposar la dificultat que tenen per trobar un pis. Espot els va detallar les diferents accions que han desenvolupat per donar-hi resposta, com ara la pròrroga dels contractes de lloguer, la creació del parc públic o fins i tot la futura llei de l'Habitatge Digne. Totes elles, admet que haurien de tenir un caràcter transitori i no descarta aixecar-les abans del previst si, finalment, es resol aquesta problemàtica.

En aquest sentit, admet que poden ser mesures que no agradin a tothom o a ningú, alguns perquè les consideren insuficients i altres excessives, però referma que governar es buscar l'interès general a partir del mínim denominador comú de cada posició.

Per altra banda, el ministre de Turisme, Jordi Torres, va confirmar una lleugera davallada de visitants al juliol, però que és poc significativa i no arriba al 2% ni pels excursionistes ni tampoc pels turistes. A més, va avançar que la futura llei de Turisme inclourà formacions "obligatòries" per als professionals del sector i que ja han començat les converses amb la Cambra de Comerç perquè les imparteixi.

Finalment, la ministra de Cultura i Esports, Mònica Bonell, afirmava que des del dimarts, més de 500 persones han visitat els murals de l'església de Sant Esteve que estan ubicats a l'espai Columba. També va felicitar efusivament Mònica Doria i Nahuel Carabaña per la seva participació en els Jocs Olímpics de París.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00