Política

El PS retreu a la majoria que denegui la compareixença d'Espot per l'afer Grifols

El president del grup parlamentari, Pere Baró, denuncia la falta d'informació al voltant del laboratori que s'havia de construir a Ordino

El president del PS, Pere Baró, al Consell / Sergi Perez Moreno

Andorra la Vella

El grup socialdemòcrata ha criticat el silenci del cap de Govern pel projecte fallit amb la farmacèutica catalana. Des de la formació creuen que Xavier Espot ha de fer un exercici de transparència com a màxim valedor de la iniciativa i acusen la majoria de negar la seva presència al Consell General per donar explicacions sobre el fracàs de Grifols.

En un vídeo publicat a les xarxes socials del partit, el president dels socialdemòcrates, Pere Baró, ha lamentat el bloqueig dels socis de l'executiu en tot aquest assumpte i ha puntualitzat que el projecte sí que ha tingut un cost per les arques públiques del país.

El conseller també ha preguntat per la fiscalització dels crèdits tous. Vol saber quins mecanismes s'han utilitzat per avaluar les dades i la informació dels sol·licitants i quin ha estat el termini de la notificació de resolució sobre l'obtenció o no dels ajuts.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00