Política

Govern oficialitza el canvi d'ambaixadors per aquest setembre

L'objectiu es continuar estenent la representació diplomàtica davant del màxim nombre de països de la UE en un moment clau del procés d'adopció de l'Acord d'associació

Elisenda Vives tanca el seu cicle com a representant a l'ONU / SFGA

Andorra la Vella

Feta la designació el passat mes d'abril, la representació diplomàtica d'Andorra ha rebut el vistiplau per part dels països de destí.

De manera que Eva Descarrega serà la nova ambaixadora del Principat a Espanya substituint a Vicenç Mateu. Qui assumirà el càrrec de Descarrega a l'ambaixada francesa serà Ester Rabasa. I el moviment es completarà amb Mateu representant Bèlgica, Països Baixos i Luxemburg.

Elisenda Vives finalitzarà el seu mandat a l'ONU després de nou anys i tornarà al Principat per ser ambaixadora no resident d'Estònia, Letònia i Lituània. El seu relleu serà Joan Forner, qui també assumirà l'ambaixada dels Estats Units, Canadà i Mèxic. La cadira que deixa Forner al Consell d'Europa serà ocupada per Andreu Jordi.

Finalment, el Govern també ha aprovat aquest dimecres el nomenament de Jaume Serra com a ambaixador no resident a la República Txeca, a Eslovàquia i a Hongria; actualment, ja representa el país davant Àustria i Alemanya.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00