Política

Lia Miller és la nova cònsol general dels Estats Units a Andorra

Miller té un doble grau en Treball Social i Estudis Afroamericans, un màster en Administració Pública i un altre en Relacions Internacionals de la Maxwell School de la Universitat de Siracusa

Lia Miller és la nova cònsol general dels Estats Units a Barcelona

Andorra la Vella

La diplomàtica pren el relleu de Katie Stana i, durant tres anys, serà la principal oficial d'aquesta oficina que té jurisdicció a Catalunya, Aragó i al Principat.

Miller té un doble grau en Treball Social i Estudis Afroamericans, un màster en Administració Pública i un altre en Relacions Internacionals de la Maxwell School de la Universitat de Siracusa. A més, té un màster en Treball Social per la Universitat de Colúmbia i un màster en Seguretat Nacional i Estudis Estratègics de l'U.S. Naval War College. Ha estudiat espanyol, àrab, armeni, francès i portuguès.

Com a diplomàtica ha treballat a l'Orient Mitjà, el Nord d'Àfrica, Europa de l'Est i Amèrica Llatina. Just abans de la seva arribada a Barcelona havia treballat com a assessora superior sobre dona, pau i seguretat a l'U.S. Naval War College.

Al departament d'Estat, ha ocupat càrrecs a l'Oficina d'Assumptes de l'Hemisferi Occidental, el Centre d'Operacions, l'Oficina d'Assumptes Públics Globals, l'Oficina de Transicions a l'Orient Mitjà, l'Oficina d'Assumpte del Pròxim Orient; i també ha treballat a les ambaixades dels EUA a Armènia, Bolívia, Tunísia, Nicaragua i Oman.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00