Política

Concordia i el PS donen la benvinguda a Somveïns

Les forces que conformen la coalició que governa al comú d'Andorra la Vella destaquen el sorgiment de noves formacions que vulguin treballar per a la ciutadania

Membres de la llista d'Enclar celebrant la victòria a les passades eleccions comunals / Enclar

Andorra la Vella

Els socis de coalició al comú d'Andorra la Vella celebren que finalment la tercera branca de EnClar, la qual va permetre l'entrada a la majoria de Xavier Surana, s'hagin constituït com a partit. En el cas de Concòrdia, el seu president del grup parlamentari, Cerni Escalé, considera com a molt positiu que hi hagi una nova formació que aporti més gent que vulgui fer política. En aquest sentit, no amaga les coincidències ideològiques amb Somveïns i creu que serà bo continuar treballant conjuntament per assolir les fites que es marquen.

Des del PS, coincideixen amb Escalé i aplaudeixen qualsevol proposta que tingui com a interès principal el bé de la ciutadania. Així ho manifesta el conseller general, Pere Baró, qui afegeix que els coneix a partir de l'experiència de EnClar i, i fins i tot, els allarga la mà per a possibles pactes de futur. Això sí, creu que s'ha de revisar el sistema electoral i que és una feina que hauria de fer tota la societat política.

La plataforma política va comunicar fa una setmana que va completar els tràmits per esdevenir un partit polític, però encara cal que formalitzi una executiva i ratifiquin els estatuts.

Carles Rosell

Carles Rosell

Periodista a Ràdio SER Principat d’Andorra. Conductor de l’Aquí Esports, col·laborador de Carrusel i...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00