Política

El Govern encarrega una auditoria per avaluar l'eficiència del sistema sociosanitari

Es tracta d'una acció que preveu la mateixa llei que els regula i que obliga l'executiu a fer un estudi de manera periòdica

Façana de l'Edifici Administratiu del Govern d'Andorra. / Arxiu

El cap de Govern, Xavier Espot, signa l'edicte publicat al BOPA pel qual convoca un concurs internacional per a contractar els treballs per a fer una Auditoria d'eficàcia i eficiència del sistema de serveis socials i sociosanitaris d'Andorra. Es tracta, però d'una acció que preveu la mateixa llei que els regula i que obliga l'executiu a fer un estudi de manera periòdica.

Les empreses interessades poden presentar les seves ofertes en format digital a través de la plataforma de contractació del servei públic fins al 10 d'octubre. L'obertura serà el dia 14.

Per altra banda, el comú d'Escaldes ha adjudicat a realització dels estudis necessaris per a la revisió del Pla d'Ordenació i Urbanisme de la Parròquia, amb un cost de 80.000 euros, a l'única empresa que es va presentar al concurs i que a més, complia amb els requisits fixats al plec de bases. Cal recordar que Escaldes encara no ha presentat els estudis de càrrega, sobre els quals s'hauran de fer les revisions dels POUP, ni tampoc n'ha avançat cap detall.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00