Economía y negocios

La CEA busca a França col·laboració per diversificar l'economia

La patronal andorrana està mantenint diverses reunions amb l'empresariat francès amb qui vol opinions i experiències per reforçar i ampliar els contactes transfronterers en diferents àmbits empresarials

Membres de la delegació de la CEA, encapçalada pel seu president, Gerard Cadena, a la 'Rencontre des Entrepreneurs de France' / CEA

Andorra la Vella

El president de la Confederació Empresarial Andorrana, Gerard Cadena, el director, Iago Andreu, i el responsable de relacions internacionals, David Fraissinet, participen en la sisena edició de la 'Rencontre des Entrepreneurs de France', que se celebra a París. En aquest marc, la patronal andorrana està mantenint diverses reunions amb l'empresariat francès amb qui vol opinions i experiències per reforçar i ampliar els contactes transfronterers en diferents àmbits empresarials. A més, permetrà avançar en l'objectiu de crear pols d'activitat que ajudin a la dinamització i la diversificació econòmica del Principat, com ara una Zona Franca logística i industrial en territori francès que desenvolupi activitats empresarials que avui dia no estan presents en aquests territoris.

Per altra banda, destaquen les trobades que han mantingut aquest estiu amb la seva homòloga de Luxemburg, un país fundador de la UE i que disposa d'una economia diversificada, amb un pes important dels serveis financers, per tant, pot servir de model per a una futura evolució de l'economia andorrana si s'aprova l'Acord d'associació amb la UE. Una altra de les qüestions d'interès compartit fa referència als treballadors fronterers, ja que és una figura molt estesa al país centreeuropeu i que en el cas d'Andorra, permetria estrènyer els vincles amb França i Espanya.

A 'Le Rencontre des Entrepreneurs de France' hi haurà més de 150 ponents, 30 debats i conferències magistrals, i hi passaran més de 10.000 visitants, 500 periodistes i disposa d'un 'village' amb més de 80 socis i col·laboradors.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00