Política

Les obres a l'hotel Font de Ferro condicionaran el trànsit dos mesos

El Govern va comprar l'Hotel Font de Ferro per un milió i mig d'euros i va adjudicar les obres de rehabilitació, fa poques setmanes, per 2,3 milions

La circul·lació a la CG-1 es readaptarà amb dos carrils en sentit nord i un, en el sentit sud fins al novembre / Comú SJL

Andorra la Vella

El comú de Sant Julià de Lòria ha comunicat que els treballs que el Govern ha licitat per convertir aquest edifici en pisos del parc públic d'habitatge obligaran a tallar un carril de la CG-1 durant dos mesos, fins a finals de novembre, de manera que s'habilitaran dos carrils en sentit nord i només en quedarà un, en sentit sud. Passat aquest termini, la via recuperarà els quatre carrils amb normalitat.

La corporació detalla que aquesta afectació començarà el dilluns vinent i que l'afectació serà de dilluns a divendres entre les sis del matí i les dues del migdia.

El Govern va comprar l'Hotel Font de Ferro per un milió i mig d'euros i va adjudicar les obres de rehabilitació fa poques setmanes, per 2,3 milions d'euros. Uns treballs que s'allargaran 16 mesos i permetran a disposar de 17 pisos per al mercat de lloguer assequible.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00