Sociedad

Karaban confia a recaptar 50.000 euros en la recta final del projecte solidari

L'Elena Milà i el David Vilanova pedalen amb l'objectiu per aconseguir 20.000 euros més per garantir l'estada dels 22 infants amb els quals treballa l'entitat

El David Vilanova i l'Elena Milà són els impulsors del projecte Karaban / David Vilanova

Andorra la Vella

L'Elena Milà i el David Vilanova van arrencar aquesta iniciativa fa pràcticament un any quan van sortir des d'Andorra la Vella amb bicicleta en direcció a Nairobi, on treballa l'ONG Kings and Queens of Kibera a la qual volen ajudar. De moment, estan a uns 1.000 quilòmetres d'aconseguir-ho i pedalen amb l'objectiu de recaptar encara 20.000 euros més, fins a arribar als 50.000 per garantir l'estada dels 22 infants amb els quals treballa l'entitat.

Per fer-ho, han recordat les diverses maneres de col·laborar que tenen; ja sigui amb la venda de fotografies solidàries que han fet d'aquest viatge o amb un estand amb diversos productes de marxandatge instal·lat al museu Bici Lab. Finalment, Milà ha explicat que encara cerquen patrocinis pels darrers 500 quilòmetres.

Cal recordar que el trajecte sencer ha estat de 12.000 quilòmetres i van creuar tota Europa fins a Grècia, des d'on havien de fer el salt al continent africà, però l'esclat de la guerra a Sudan els va obligar a canviar els plans i van agafar un avió fins a Ciutat del Cap, des d'on van recuperar la marxa. La previsió d'arribada a la capital de Kènia és el sis d'octubre.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00