Política

La llei Òmnibus s'allargarà al Consell General

Víctor Pintos considera que la llei és molt complexa i que s'ha volgut incloure molts elements que dificulten que se li pugui donar una sortida ràpida

El conseller general no adscrit del partit Liberal, Víctor Pintos, al programa Aquí Andorra / Cadena SER

Andorra la Vella

Almenys aquesta és la sensació que té el conseller general no adscrit del Partit Liberal, Víctor Pintos, després de confirmar en una entrevista al programa Aquí Andorra d'aquesta casa que ell presentarà almenys dues esmenes i si els grups demanen més marge per treballar el text, no descarta incloure'n alguna més. Així, que molt probablement el divendres no serà el darrer dia per presentar les esmenes.

Diu Pintos que la llei és molt complexa i que s'ha volgut incloure molts elements, com ara el turisme o les qüestions que afecten el ministeri d'Interior, que si bé és cert que en tenen relació, allarguen el tràmit parlamentari i dificulten que es pugui donar una sortida ràpida al text.

Cal recordar que només Andorra Endavant ha explicat que presentarà una esmena a la totalitat. Es dona per fet que el PS demanarà l'allargament del termini per presentar esmenes i no es descarta que Demòcrates també ho faci. En aquest sentit, són vàries les associacions, especialment relacionades amb el sector econòmic més o menys implicat que estan interessades a conèixer el text i a fer aportacions, si és possible. Finalment, Concòrdia està treballant les seves esmenes i estaria en disposició de presentar-les el divendres.

Arnald Sanllehy

Arnald Sanllehy

Periodista a Ràdio SER Principat d’Andorra des del 2019. Condueix l’Aquí Andorra, El Balcó Andorra i...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00