Política

Concòrdia demana una revisió profunda de totes les infraestructures de distribució elèctrica

Cerni Escalé i Núria Segués es pregunten per què FEDA no garanteix el subministrament amb l'energia produïda internament al país

Els consellers generals de Concòrdia, Cerni Escalé i Núria Segués / Concòrdia

Andorra la Vella

La formació parlamentària ha presentat una bateria de preguntes perquè el Govern les respongui per escrit, relacionades amb el tall elèctric que es va produir ahir a la tarda i que va afectar a tot el país. Tant el president com la presidenta suplent del grup, Cerni Escalé i Núria Segués, consideren que va ser una incidència greu i sol·liciten la causa o causes exactes que la van provocar, així com les mesures d'emergència i els protocols que es posen en marxa en aquestes situacions. També s'interessen pels equips de substitució i es pregunten per què FEDA no garanteix el subministrament amb l'energia produïda internament al país.

Així, entenen que caldria fer una revisió profunda de totes les infraestructures de distribució elèctrica i valorar la coordinació amb els proveïdors externs. En aquest punt, es pregunten si l'executiu farà alguna reclamació formal si es confirma que la fallada va ser responsabilitat espanyola o francesa, o almenys que presenti els plans de contingència previstos, per tal que el país no es torni a trobar en situació de fallida energètica.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00