Sociedad

El centre de Dia de les Valls del Nord atendrà una vintena de padrins

La cònsol major de la Massana, Eva Sansa, ha reconegut que ja han notat l'interès que desperta

La cònsol major de la Massana, Eva Sansa, i el preisdent de la Creu Roja Andorrana, Josep Pol / Comú de la Massana

Andorra la Vella

Així ho ha exposat el conseller de Benestar Social de la Massana, Marc Jové, qui ha confirmat que des que es va anunciar la creació d'aquest espai fa tot just una setmana, ja hi ha hagut diverses demandes d'informació. En aquest sentit, la cònsol major, Eva Sansa, ha reconegut que han notat l'interès que desperta. Tots dos ho han explicat durant l'acte de la signatura del conveni de col·laboració amb la Creu Roja Andorrana que permetrà crear el Centre de Dia per a la gent gran de les Valls del Nord i que s'ubicarà a l'edifici dels Arcs, en ple centre del poble.

Sansa ha destacat la seva posició, en tant que està al mateix edifici que el Centre de Salut, mentre que el president de l'ONG, Josep Pol, ha recordat que serà el quart espai d'aquestes característiques que gestionin al país i que donarà servei a la Massana però també a Ordino.

El Comú ha fet la cessió de l'espai per a deu anys, tot i que serà prorrogable mentre ho decideixin les dues parts, i es farà càrrec del consum energètic i d'aigu. per la seva part, la Creu Roja farà l'adequació del local i s'encarregarà la gestió del servei.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00