Política

El Govern adjudica per 11 milions un nou tram del desviament de la Massana

Els treballs haurien d'anar pràcticament en paral·lel amb els de la fase dos i estar enllestits el 2026

El plànol del desviament de la Massana. / Comú de la Massana

Andorra la Vella

El Consell de Ministres ha aprovat l'adjudicació a una Unió Temporal d'Empreses el desenvolupament de la segona fase d'aquesta infraestructura perquè iniciï les obres tan bon punt ho permetin els treballs que s'estan fent encara de la primera fase. Cal recordar que tots dos tenen un període d'execució de dos anys, de manera que la voluntat de l'executiu és que pràcticament avancin en paral·lel i que estiguin finalitzats el 2026. Encara quedarà per licitar i adjudicar les obres de dos trams més per completar el vial, el qual hauria d'estar en funcionament el 2027.

Així ho ha explicat el ministre Portaveu, Guillem Casal, qui ha recordat que és una prioritat de l'executiu la realització d'aquesta infraestructura, de la qual no se'n beneficiaran únicament els massanencs o els residents a Ordino, sinó tot el país.

Casal també ha avançat l'adjudicació d'uns treballs de millores hidràuliques del riu d'Aixirivall que evitaran les inundacions que afecten el poble de Sant Julià de Lòria. Costaran 2,7 milions d'euros i el termini d'execució serà d'11 mesos.

Arnald Sanllehy

Arnald Sanllehy

Periodista a Ràdio SER Principat d’Andorra des del 2019. Condueix l’Aquí Andorra, El Balcó Andorra i...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00