Política

Només deu empreses han presentat els plans d'igualtat

Casal admet que el que més els interessa és disposar de la informació i, tenint en compte que és la primera vegada que les companyies l'han de fer, considera que és intel·ligent donar-los més temps

Les empreses de més de 50 treballadors podran presentar fins a final d'any els plans d'igualtat / Govern d'Andorra

Andorra la Vella

El Govern ha allargat el termini que havia fixat perquè les companyies de més de 50 treballadors entreguin aquesta documentació a finals d'any, ja que a la primera data, que finalitzava ahir, només l'havien presentat 10 de les 150 que estaven obligades a fer-ho. Segon ha detallat el ministre portaveu, Guillem Casal, ara enviaran una carta a totes elles per informar-los d'aquesta pròrroga, però també per exigir-los que els desenvolupin. En aquest sentit, admet que el que més els interessa és disposar de la informació i, tenint en compte que és la primera vegada que les empreses l'han de fer, considera que és intel·ligent donar-los més temps.

Casal ha recordat que aquesta nova data coincidirà amb la de l'estudi de la bretxa salarial, que també es va ajornar fins al 31 de desembre. Malgrat les dues pròrrogues, deixa clar que no allargaran els terminis indefinidament, però deixa per l'any vinent, quan venci aquesta, les mesures que prendran si finalment continuen sense tenir la informació requerida.

Arnald Sanllehy

Arnald Sanllehy

Periodista a Ràdio SER Principat d’Andorra des del 2019. Condueix l’Aquí Andorra, El Balcó Andorra i...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00