Política

Pirineu Viu anuncia una mobilització a la Seu d'Urgell el sis de desembre

Esperen que hi assisteixin famílies del territori, però també treballadors andorrans on el mercat està molt tensionat i els preus dels immobles han augmentat

Integrants de la plataforma Pirineu Viu / ACN

Andorra la Vella

La plataforma ha avançat que el primer acte reivindicatiu per defensar l'accés a l'habitatge digne serà una manifestació de caràcter lúdic i festiu, en la qual esperen que hi assisteixin famílies del territori, però també treballadors andorrans on el mercat està molt tensionat i els preus dels immobles han augmentat. Ho explica la Núria Ferrando, una de les portaveus del moviment que admet que han triat la data del sis de desembre perquè serà el cap de setmana llarg de la Puríssima i, per tant, l'inici de la temporada d'hivern.

En aquest sentit, afirma que el turisme o la proliferació de segones residències i habitatges d'ús turístic són una de les raons principals per les quals les persones de les comarques no poden accedir a un habitatge.

La manifestació, convocada per una trentena de col·lectius, arrencarà a les sis de la tarda i tindrà diverses actuacions musicals complementàries.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00