Política

El Raonador insta la majoria massanenca a millorar la informació que dona a Amb Seny

Xavier Cañada considera que caldria modificar un article de l'ordinació del funcionament dels comuns perquè hagin de passar aquesta informació abans de set dies naturals, quan ara són tres

Els consellers de la minoria d'Amb Seny en sessió del consell de comú de la Massana / Comú de la Massana

Andorra la Vella

Xavier Cañada ha emès una resolució arran de la demanda que li van fer els consellers de la minoria, el passat 17 de juliol, quan la cònsol major, Eva Sansa, va incloure un punt a l'ordre del dia d'una sessió del consell de comú que no havia estat presentat amb la pertinent antelació, i que va motivar una queixa important per part de Guillem Forné i de Laura Bragança. Així, el Raonador del Ciutadà considera que la majoria ha d'aportar la màxima informació i tota la documentació possible a la minoria, així com garantir-los que tinguin un temps raonable per a prendre les decisions necessàries.

També considera que caldria modificar un article de l'ordinació del funcionament dels comuns perquè hagin de passar aquesta informació abans de set dies naturals, quan ara són tres.

Malgrat que Cañada dona suport a la reclamació de la minoria, els suggereix que esgotin les vies de diàleg i de queixa a dins del mateix comú.

Ara la majoria té un mes per contestar a aquesta resolució. Si és que sí, hauran de detallar les mesures que prendran per complir-la, però si no, hauran de justificar la seva decisió.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00