Política

Forné descarta portar a la batllia el comú de la Massana per la manca d'informació

Els consellers de la minoria admeten que estaven d'acord amb aturar la construcció, i per això no volen portar entrar el cas a la justícia

Andorra la Vella

El conseller de la minoria d'Amb Seny, Guillem Forné, celebra la resolució que va dictar el Raonador del Ciutadà, per la qual insta a la majoria a facilitar-los la informació necessària, en els terminis adequats per poder exercir les seves funcions. Així, recorda que la problemàtica neix a partir de la inclusió d'un punt en l'ordre del dia d'una sessió del consell de comú, el dia abans que se celebrés, de manera que els va impedir treballar-lo amb normalitat. Era el que aturava la construcció a la parròquia i, malgrat que hi estaven d'acord, les formes de la majoria els van empènyer a no votar-lo i a plantejar-se portar el cas a la batllia, però finalment ho han descartat perquè entenen que és bo per la parròquia.

La resolució del Raonador no és vinculant, i de fet des de la majoria no han volgut fer cap valoració al respecte. De moment, es remeten a les explicacions que van donar en el seu moment. Tot i així tenen un mes per contestar-la. En aquest punt, Forné considera que haurien de prendre-se-la seriosament, tenint en compte la institució que l'ha fet. Si no, creu que la majoria quedarà en evidència davant de la ciutadania i del país.

Arnald Sanllehy

Periodista a Ràdio SER Principat d’Andorra des...