Política
HABITATGE

La minoria d'Encamp denuncia que les noves promocions d'habitatge no compliran amb el POUP

Els consellers d'Avancem lamenten que la majoria no els hagi donat cap informació sobre els estudis de càrrega com sí que s'ha fet a altres parròquies

La consellera per Avancem a la minoria d'Encamp, Marta Pujol / P.S.

Andorra la Vella

Avancem ha carregat contra la política d'habitatge de la majoria que lidera la cònsol major, Laura Mas, a qui retreu haver autoritzat tres noves promocions que en algun cas superarà l'alçada màxima que contempla el pla d'ordenament urbanístic, ja que seran de nou pisos quan no haurien de passar dels set. Així, recorden que des del PS van votar en contra de la revisió del POUP, el mandat passat, i lamenten que les tres iniciatives; la que s'alçarà a l'aparcament de Sant Miquel, la de la Calcinera i la del costat del parc de l'Ossa siguin de venda perquè demostra que l'única mesura que ha previst el comú en matèria d'habitatge, que és la reducció de l'impost per la cessió del sòl per a la construcció destinada al lloguer, ha fracassat i no ha tingut cap incidència en el mercat.

Per altra banda, recorden que han demanat diverses vegades la informació sobre els projectes de construcció a la parròquia i no se'ls ha facilitat mai. Tampoc la dels estudis de càrrega, que hauria de ser clau per aprovar-los i que les altres parròquies que els van fer conjuntament amb Encamp, o bé els han presentat públicament o, almenys, els han compartit amb la minoria.

Per tot plegat, els consellers Marta Pujol i Josep Lluís Agudo, insisteixen amb la necessitat de crear un departament d'habitatge que dissenyi i apliqui mesures destinades a regular els preus del lloguer.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00