Baloncesto

El Morabanc visita el València Basket amb un cúmul de sensacions

La bona línia de joc dels tricolors ensopega amb problemes físics de l'equip

Rafa Luz serà una peça clau per suplir la baixa de Shannon Evans / Dani Catal�n

Andorra la Vella

El Morabanc Andorra viatjarà a la capital del Túria per enfrontar-se diumenge a les cinc de la tarda al conjunt taronja. Un rival d'Eurocup que va guanyar ahir al Reyer Venècia per 22 punts de diferència (105-83) i que té a les seves files l'exbase tricolor Jean Montero com a principal amenaça en atac.

L'equip de Natxo Lezkano no arriba amb les millors condicions a la cita d'aquest diumenge en una setmana complicada pel que fa a la preparació del partit, i sense Evans i Doumbouya per lesió. Ara bé, l'actitud i el treball de la plantilla ha estat molt bo, segons el tècnic basc. L'entusiasme de la victòria de la jornada passada davant el Leyma i el record del triomf al Buesa Arena poden servir com arguments per intentar assaltar diumenge la Fonteta.

Això sí, davant tindran un equip molt reconeixible a la pista amb l'estil habitual de Pedro Martínez basat en la rapidesa del joc i en l'ús de poques possessions. Encara que l'aspecte tàctic que més li preocupa a Natxo Lezkano té a veure amb l'alt percentatge de llançaments del València Basket per partit. Especialment de tres, ja que llencen mínim trenta tirs en cada duel, l'exemple més proper és el de Lugo la setmana passada quan van tirar fins a 50 triples. Una dada, tant contra el Manresa com contra el Breogán, tots els jugadors van provar llençar des del perímetre, tots a excepció de Happ. Per tant, el Morabanc haurà de minimitzar l'encert local si vol emportar-se una victòria de terres valencianes.

Respecte si s'ha de buscar un substitut per Evans, el mateix Lezkano ha obert la possibilitat si es troba un recanvi factible en el mercat, encara que la confiança està 100% garantida en Rafa Luz i Ferran Bassas.

La Fonteta posarà a prova la consistència del Morabanc, el pròxim diumenge a les cinc de la tarda.

Carles Rosell

Carles Rosell

Periodista a Ràdio SER Principat d’Andorra. Conductor de l’Aquí Esports, col·laborador de Carrusel i...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00