Política

Astrié avala el nou edifici d'habitatges assequible a Terra Vella, però demana accelerar el del Cedre

El conseller de la minoria Demòcrata a la capital considera que les corporacions també han de fer la seva part per contribuir a resoldre la problemàtica de l'habitatge, més enllà del parc públic del Govern

El conseller d ela minoria de Demòcrates, David Astrié, i el cònsol major, Sergi González / Tony Lara

Andorra la Vella

El conseller de la minoria Demòcrata a la capital, David Astrié, assegura que la iniciativa que ha presentat la majoria per aixecar un edifici, en col·laboració amb el sector privat, per fer pisos destinats al lloguer assequible és una molt bona notícia que ells mateixos van intentar quan governaven amb el del Cedre. En aquest sentit, desitja que hi hagi molta concurrència d'empreses, a diferència del que els va passar a ells, i que sigui realitat perquè les corporacions també han de fer la seva part per contribuir a resoldre la problemàtica de l'habitatge, més enllà del parc públic del Govern.

Astrié celebra el canvi de paradigma del cònsol major, Sergi González, perquè quan van presentar el seu no els va donar. De fet, ell mateix ha criticat la inacció dels responsables comunals en matèria d'habitatge, un fet que està canviat, però que entén que amb el projecte del Cedre, haurien pogut avançar molt més, independentment d'haver tancat l'acord amb l'executiu.

L'excònsol insisteix que el projecte a Terra Vella és bo i que seria incoherent criticar-lo.

Arnald Sanllehy

Arnald Sanllehy

Periodista a Ràdio SER Principat d’Andorra des del 2019. Condueix l’Aquí Andorra, El Balcó Andorra i...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00